2020. április 28., kedd

Mária Harmadik Üzenete _ 2020.04.28.


***

Drága Gyermekek, Kik Lelkemből Születtetek!

Amikor fájdalmat tapasztaltok, az maga a pokol lehet a számotokra, de rajtatok áll mennyire ragadtok bele, akár saját, akár mások fájdalmába.
Ez egy hatalmas lecke most ebben a létidőben, ebben a helyzetben. Mi a Tiéd, mi az, ami nem.
Meg tudod e tartani magad a fúvó szélben, tudsz e kiegyenesedni, amikor abbamarad a szél fúvása, vagy elfekszel a szelek fuvallataival a földön, s ott ragadsz?

Rajtad áll mit választasz magadnak tapasztalásként. A végeredmények közül egyik sem jobb, vagy rosszabb a másiknál, mindegyik egy tapasztalás, s mindezt minden Emelkedett tiszteletben tartja. Igen, tiszteletben tartjuk Mindannyian a választásaidat, s megengedjük drága teremtő erővel bíró Entitás, hogy megtapasztald saját teremtéseid, s azok szelét.
Kérünk, hogy te is kövesd a példánkat, s engedd meg Mindenkinek, s a körülötted élőknek, hogy megtapasztalják saját választásaik által teremtett tapasztalásaikat, s ami a legfontosabb ne ítéld meg Őket, s talán még fontosabb, ne ítéld meg Magad mindamiatt a választás tapasztalás miatt, amin átmentél, átmész.

Ami a legfontosabb üzenet a maiban, hogy tudd, mindig van választásod, akármilyennek is tűnik az a helyzet, amiben érzed magad, MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD! Te döntesz az életed felett.
Te választod meg érzéseidet, te gondolod a gondolataidat melyek együttesen teremtik meg azt a valóságként megélt szituációk sorozatát, melyeket most tapasztalsz.

Van jogod elengedni a fájdalmat!
Van jogod jól érezni magad, még akkor is, ha másnak fáj.
S hidd el, s tudd is, hogy azáltal, hogy Te megengeded azokat az érzéseket, melyek a boldogsághoz vezetnek, sokkal nagyobb hozzájárulás a Földnek az Emberiségnek, s a körülötted élőknek, mintha a szenvedést erősíted.
Merj bátran Boldog lenni, ha az vagy! Merd felvállalni az érzéseid, amik Benned vannak, merd megélni a Benned zajló transzformációt, legyen az szomorúság, legyen az hála, legyen az Boldogság, Béke…
Ne szégyelld el magad, azért mert Neked van Hited, hited a Jóban, Egy magasabb tudatosságban, a Teremtőben, vagy Hívd ahogy akarod, nem kell, hogy rosszul érezd magad mások szenvedései miatt. Tartsd tiszteletben érzéseiket, tapasztalásaikat, amikor megjelenik Benned érezz Együtt, mégis mindemellett engedd meg, hogy a Szíved a saját útját járva válaszoljon a felbukkanó helyzetekre a maga módján.

Van jogod Boldog lenni azért, mert nyertél egy kis időt, hogy Magaddal foglalkozhass, vagy a Családoddal, vagy a kerteddel s azáltal Földanyával, megadva neki is a megbecsülést, talán sokkal jobban, mint valaha a mostani életedben.

Azt éld meg ami Benned zajlik. Tudom, hogy fúj a szél, és hajladozik a derekad, de a Hited erősen megtart, a Kegyelem fénye árad Rád, Reátok, s ez feloldja a szelet, s megérkezhettek Szívetek központjába, mely Lelketek kapuja, s feltárulhatnak mélyen elrejtett Kincseitek, s ha jól figyeltek meghalljátok Lelketek szavát, s mindazt mit üzen Nektek.

"Nyisd meg a Szívedet,
 Nyisd meg a Lelkedet,
 A lelked kapuján,
 A Szíved átvezet"
 
Ne féljetek!

Ne féljetek a saját Lelketek szavát követni, s a szél alábbhagy, s ti ott álltok egyenes derékkal edzetten s végre a Nap felé fordítjátok arcotokat, s meg is engeditek, hogy érezzétek, élvezzétek fényét, melegét, simogatását, s beengedjétek Szívetekben arany Fénysugarát, melynek helye mélyen Szívetekben rejlik. Ott rejlenek az igazi Kincsek a ti igazi Kincseitek.
Ragyogjatok hát, s ontsátok szívetek melegét, s fénysugarát, mert a körülöttetek lévők, így megfürödhetnek Fényében, melegében, s Őket is arra ösztönzitek találják meg magukban ugyanezt a Forrást.
Rá fognak jönni, hogy Bennük is ott van. Bennük is ott van az Áldás, a Ragyogás, a Melegség, a Könnyedség, az Öröm, s mindaz, mit adhat a Szív kinyílása, s virágzása.
Virágozzatok hát szent Gyermekei e Földnek, s borítsátok virágba az egész Bolygót, mert most van itt az idő! S ez így van!

A Szeretet Erejében, Mária és Angyalai

***
***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése