2020. április 4., szombat

***
Kedves barátok, Ismerősök, és Akikhez eljut ez az írás!

Ahogy változik a világ, változunk mi is, változnak a feladatok is sokféle szempontból. 
Most a teljes átalakulás időszakát éljük, ezt mindenki érzi.
Egy új megtisztelő feladatot kaptam. Mária energiáit és szavait közvetíthetem Felétek.
Fogadjátok nyitott szívvel üzeneteit.

Eljött a Magyarság ébredésének ideje és Mindannyiunkké.
Eljött a gyógyulásunk ideje, s Mindannyiunké.
Nyilván ez egy folyamat és már régen elkezdődött, csak most van az az idő, amikor már itt az ideje elfoglalnunk a helyünket, s vállalni, tenni küldetésünket, nem csupán néhány emberként, hanem EGY-ként. 

Fogadjátok szeretettel olvassátok nyitott szívvel.
Áldással, Gyöngyös.
***

*** 

2020.04.03.
Kedvesek Kik a Lelkemből születtetek!

Áldottak Vagytok, hogy a mostani időkben a Földön testet öltöttetek, s még mindig itt vagytok, kitartotok. Mély megbecsülésben vagytok tartva. S itt az ideje, hogy még jobban támogassunk Benneteket mindannyian Emelkedettek, kik már megjártuk az emelkedés lépcsőfokait.

Tudjuk milyen nehéz ez az időszak a számotokra, s még lesznek nehezebb időszakok, de tartsatok ki, mert az a világ, amely felé haladtok egy sokkal tisztább, érzőbb, élhetőbb világgá válik, mint ami most körülvesz Benneteket. Higgyetek Bennem és minden segítő Fénylényben, a Fénytestvéreitekben. Most erőteljesebb a jelenlét, mint valaha is volt. Értetek vagyunk itt, s most a váltás szelében a dolgok kicsit kuszának tűnhetnek, azért tűnhetnek, mert Isteni rend van. A káosz megjelenik, de abból már rajzolódik a rend, ami egy újfajta rend lesz csupa olyan dologgal, amiért érdemes itt maradnotok itt lennetek. Persze lesznek sokan, akik a távozást választják most, mégis vissza fognak térni egy átütőbb és hatékonyabb tervvel kicsit később, nem hagyják ők sem magára csodás szemetekben öregnek tűnő Gaiát. Együttműködésünk már igen régi. A Tudatosságunk már jóval előbb jelen volt itt a Földön, mielőtt testet öltöttünk volna. Hogy miért beszélek többesszámban? Mert ez Rólad, Rólatok is ugyanúgy szól, s az összes Felemelkedettről.

Csodás utazásban van részünk, még ha néha nem is tűnik annak, mégis amikor egy magasabb perspektívába tudod emelni Önmagad, akkor ezt jól érzed, s látod is. Másrészt én sem vagyok egyedül, vannak angyali lények, melyek a Mária energiát közvetítik ugyanúgy, Ők az én segítőim, Kik jelen vannak a Szeretet áradásával, a Hit erejével és a Kegyelem fényével. Együtt haladunk az úton, soha nincs olyan, hogy egyedül, az Egység, ha engeded kívül, belül megmutatkozik, s megtart.

Így tartunk most mi is Benneteket a Kegyelem Fényében, s mosdatunk át Szeretetünkkel, lemosva könnyeiteket, s mosolyt csalva arcaitokra és a Hit erejét Szívetekbe csepegtetve.

Maradjatok meg hitetekben!

A Szeretet erejében, Mária.
***
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése