2020. április 14., kedd

Mária üzenete_2020_04_14_

Figyelj Magadra! - Mária Üzenete.

Kedvesek, Kik Lelkemből születtetek!

Eljött a második üzenet ideje.

Az Erő, mely Bennetek van határtalan, viszont el kell higgyétek ezt, hogy van módotokban tenni Magatokért. A Magatokért való cselekvésnek három szinten kell megnyilvánulnia.  Ez nem új információ, de egyszerűen észrevettük újra és újra figyelmeztetnünk kell Benneteket.
Az első a fizikai szintű. Tedd meg, hogy a tested ellátod megfelelő tápanyagokkal, ásványi anyagokkal, olyan vitaminokkal, melyek az immunrendszered karban tartják. 
Igen tudod, de kérünk ne is felejtsd el!

Sokat foglalkozzatok a Lelketekkel, annak szavával, kommunikál Veletek a Lelketek az érzéseitek nyilvánulnak meg általa és ezek az érzések fontos hívó szavak, üzenetek Felétek a Bensőtökből. Hallgassatok a Bensőtök által sugalmazott üzenetekre! Ez fontos, s egyre fontosabb lesz a mostani időkben. Hová menjél be, hová ne menjél. Mit egyél. Kivel beszélj…
A Lelketeket most nagyon fontos dédelgetnetek, igen dédelgetnetek, mert szüksége van a törődésre önmagatok által is. Ez a befelé fordulásotok ideje most. Merjétek meglátni mik zajlanak a Bensőtökben. Mindezt ítélet nélkül tegyétek, ha kell jegyezzétek le, hogy vissza tudjátok objektívebben nézni, s majd jobban átlátni Lelketekben zajló folyamatokat. Nézzétek át a kapcsolatrendszereiteket. Fel fog mindig merülni Bennetek egy egy ember, s a hozzá fűződő kapcsolatotokkal járó érzések. Vizsgáljátok, meg, s ami nem tetszik, változtassatok rajta. Változtassatok az érzelmi mintáitokon, az érzelmi kifejezéseiteken. Formáljátok olyanná, amilyenné látni szeretnétek, hogy formálódjon.

Váljatok „szűzzé”! ez nem azt jelenti, ami a hagyományos jelentésében van, hanem azt, hogy tisztuljatok, meg váljatok szűzi tisztaságúvá lelkületetekben!
Nem lehet megcsinálni? Dehogynem. 
A tisztaság megvalósítható a lelketek legyen tiszta, tiszta vizű, mint a forrás, hová a szomjazók inni járnak, s akkor ti is forrásává válhattok az Isteninek a Krisztusinak, az Igaz Önvalótok által képviselt kristálytiszta Fénymagnak.

Hajtsatok virágot a Fényből, melynek magja Bennetek szunnyad, s világok világosságaivá váltok, s Fényetek a sötétben úgy fog világítani, mint a Felemelkedetteké. Hisz ez a cél, Ti is felemelkedjetek. Kiemelkedjetek a vaskorból teljességgel, s meggyökerezzetek a Krisztusi korban, mikor a Krisztusi energia Mindenkiben úgyanúgy világít. A megváltó Bennetek jön el, s világít ki rajtatok, s általatok. Ez a második eljövetel, de Kik olvassátok ezt az üzenetet ezt jól tudjátok szívetek mélyén, s hallhattátok már ezt több csatornán át.

Higgyétek el, hogy érdemesek vagytok a Krisztusi energia hordozására, s akkor az teljességgel betölt, eltölt, s megtart Benneteket.

S ne féljetek! Ne féljetek! Soha ne féljetek!

Veletek vagyunk, s maradunk. Végig viszünk Benneteket a folyamatokon. 
Ha kéritek fogjuk a kezeiteket.

S végül foglalkozzatok a gondolataitokkal, azokat is gyomláljátok! Legyenek azok is tiszták! Vegyétek észre miket gondoltok, s ha kell módosítsatok rajtuk. A gondolat teremt. Ezt is tudjátok. Akkor hát teremtsetek tisztán!

Mindhárom szinten foglalkozzatok magatokkal, mindhárom szinten emelkedjetek.
S fogjuk a kezeiteket, ha kéritek vezetjük gondolataitok fonalát, Hitünk fényével bevilágítunk, a Kegyelem fényében fürdetünk, s szeretetünkkel öntözünk Benneteket.

Áldottak vagytok Ti, Kik most jelen vagytok e Bolygón, s az emelkedést választottátok.
Soha ne féljetek, mert kikíméltettek a negatív erők hatalma alól, megvédettek mindhárom szinten, s elárasztattok Hittel, Reménnyel, Szeretettel s a Kegyelem Fényével.
Áldás van Rajtatok, s az utatokon!

Higgyetek Bennem, segítő Angyalaimban, s abban, hogy Isten a Tenyerén megtart Benneteket!

A Szeretet erejében Mária és Angyalai.
 ***

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése