2020. május 16., szombat

2020.05.16. Mária üzenete.


***
2020.05.16. Mária üzenete.

Kedvesek, Kik Lelkemből születtetek!

Szívetek mélységei nyílnak meg még és még jobban. Kérlek tartsatok ki! Tisztuló lelketek néha fáj és tudom az emberlétben az nagyon tud fájni. De ha felül tudtok emelkedni mindazokon az intenzitásokon, s fegyelmezetten felülkerekedni az elsodró érzések viharán, akkor megnyertétek az önmagatokkal vívott csatát.
Mélységes mély érzelmek emelkednek most a felszínre, amikről nem is hitted van ilyen Benned. Van. De nem baj, ember vagy, az az igazi gond, ha beleragadsz.
Emeld fel fejed, emeld fel tekinteted, s nézz magasabbra, hogy meglásd mindazt az értéket, melyet Te képviselsz, azt a Csodát, Aki Te vagy itt a Földön, s Földanya nemhiába hívott vissza ez életbe, hogy légy itt, s együtt emelkedve teremtsetek egy új jövőt.
Igen az új jövő van alakulóban jelenleg a Földön, s jobb lesz mint azt valaha el tudtad képzelni, de ahhoz, hogy ez el tudjon Hozzád érkezni szembe kell nézz Önmagad árnyékával. Meg kell, hogy ismerd és meg kell, hogy bocsátsd magadnak, hogy létezik.
Nem, nem miattunk, vagy a Teremtő miatt, mi nem ítélkezünk, elfogadunk, hanem magadnak kell megbocsátsd, hogy ezt megengedted, hogy Benned létezzen. Ember vagy, s hangsúlyoznom kell nincs ember árnyék nélkül, de valamiért Ti ezt Bűnnek veszitek. Tudjátok, hogy miért, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy elfogadjátok a bennetek munkálkodó árnyékot, s azután meggyógyítsátok. Igen jól hallottad, meggyógyítsátok ŐT. Egy sérült rész, mely ugyanúgy keresi a Fényt az Istenit, csak nem találta eddig az útját. Hát most abba az időszakba értünk, amikor minden azt támogatja, hogy szembenézz Önmagaddal és láss. Lásd végre meg ki is vagy valójában! Merd végre meglátni azt, hogy közel nem vagy olyan „szörnyű”, mint amilyennek valaha is gondoltad magad, vagy azt mások levetítették Neked. Egy élő rendszer része vagy aminek helye van itt a világban, itt a Földön. S az Akashában is megtalálod mindazon információkat, melyek erről szólnak, ha az Emelkedettek emlékeihez hozzáférsz. Ez mindenkinek a maga idejében jön el. Ezt úgy tudod megélni, amikor felemelkedik a rezgésed, s a Téged segítő Fénylények felemelnek, s rálátsz az életedre, a kapcsolódásokra, az ok okozati összefüggésekre. Ne félj! Ne félj szembenézni az eddigi Életeddel! Most mindennél jobban támogatott folyamat ez. Kitisztázni az érzéseket, meglátni a meglátnivalókat, s tenni végre a valódi feladatod amiért jöttél ide a Földre. Nem mintha eddig nem tetted volna, de ahhoz képest, ami elérkezhet, elérkezik Hozzád ez csak a bemelegítése volt.

Nem, nem rossz dolgok következnek. Ellenkezőleg, ha meggyógyítod az árnyékod, sokkal-sokkal áldásosabb életed lesz a továbbiakban, mint eddig valaha is.
Ébrednek az emlékek Benned és minden Földi Lényben, ha meghallod belső hangod és a Lelked szavát, s követed is azt, szárnyaló érzésekben, valódi „csodákban” lehet részed. Miért tettem idézőjelbe, mert ezek valójában következmények. Amit megtettél magadért, az mindig megmutatkozik. S ami a régiek szemében csoda volt az Számodra valósággá válik. Eljött az idő, hogy a gyümölcseit learassuk a sok odafigyelésnek, Önmunkának. Némelyiktek igen fegyelmezetten teszi a dolgát, némelyiktek nem annyira, de Mindannyian ugyanoda tartotok, s ha kitartotok meglesz a gyümölcse minden cseppnyi fáradozásnak. Higgyétek el, megmutatkozik mindez, s hamarabb is mint gondolnátok.

Drága Gyermekei e Földnek, az áldás rajtatok van, már „csak” be kell fogadjátok az ajándékokat. Nyissátok hát még nagyobbra Lelketek kapuját, hogy beférjen rajta az a sok ajándék.
Igen, jól hallottad, ajándék. Mert valóban megérdemlitek mindazért a sok fáradozásért időt energiát elhivatottságot nem kímélve megküzdve a hitetlenkedőkkel, s a Te hitetlenkedő részeddel, kitartottál. Hát kitartás még, közel már a Ti időtök!

A Szeretet erejével Mária és Angyalai

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése