2015. november 3., kedd

***
 Tisztító Meditáció, Arkangyali Közvetítés
10 milliószoros napon
November 3-án


Kedves Barátok, Ismerősök, és akihez eljut ez az írás!

Egy olyan meditációra invitállak Benneteket, ahol egy erőteljes megtisztulást és feltöltődést élhettek meg. Mély transzformációt ígér ez a nap, melynek erejével, sokkal gyorsabb átfordulásokra vagytok képesek, amennyiben azt választjátok.
***
A Fényt és a Szeretetet jövünk ünnepelni ezen a napon. Szándékom, hogy segítsek Nektek eltávolítani mélyen gyökerező blokkjaitokat, hogy a Földre beérkező Fényt minél inkább magatokban tudjátok integrálni. Ahhoz azonban az szükséges, hogy mélyen gyökeredző régi hiedelmeiteket útjára engedjétek, hogy az Új Kor energiája hathasson át benneteket mindinkább, mint valaha. Cselekedjetek magatokért!
Nem megy? Tanuljatok meg magatokért a bensőtök, a szívetek hívása alapján cselekedni az életetekben. Fontos, hogy merjetek tenni szíveitek igaz tiszta vágyai szerint, elvárások, megfelelések nélkül. Anélkül, hogy azt latolgatnátok ki, mit mond, s attól félnétek, ki mit ítél. A Szíved hangja megsúgja mi az, ami a legjobb Neked. Elkezdenél újra hallgatni rá?
Megtalálnád e újra szíved bölcsességét? Megengednéd e magadnak, hogy újra boldog legyél? Megengednéd e magadnak, a szíved vágyainak teljesítését? Megengednéd e azt, hogy végre szabadon áramolj? Megengednéd e magadnak újra az örömöt? Megengednéd e magadnak a szabadság örömét, Megengednéd e újra magadnak a szíved szavát, hogy meghalld? Megengednéd e, hogy tudd képes vagy rá?
Fogom a kezeiteket és vezetlek benneteket a Szívetek felé vezető úton. Megengeditek ezt magatoknak? Tudnotok kell, sosem hagyom el a Földet. Sosem hagyok fel, az itt élő Emberek támogatásával. Sosem hagyok fel, hogy vezesselek Benneteket az úton.
Csak kérned kell, s ott vagyok melletted, s van, akinek már azt sem…

A Szeretet szavai által: Mihály Arkangyal

*** 

Időpont: november 3-a kedd 18.00 óra.
Helyszín: Kecskemét, Fáklya utca 8. 1. em. 2.

Várunk szeretettel.

Áldással: Gyöngyös

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése