2013. június 19., szerda

2013.06.21.




Kedves Barátok, Ismerősök és akik olvassák ezt az írást!

Szeretettel invitállakaz alábbi programra, melynek témáját az alábbi üzenetben találod összefoglava.


Kedvesek! 
Nagyon fontos és időnként nem túl könnyű időszakon mentek át. Sejtjeitek folyamatosan változnak a beáradó energia, különböző frekvenciáinak hatásaira. nyílnak az emlékeket borító fátylak. Ezáltal, ahová eljut a fény, nyílnak a szunnyadó kódok is Bennetek. Ez néha ijesztően hathat a számotokra, mert olyan részeitekhez fértek hozzá, amelyeket eddig nem ismertetek jelen életetekben. Kérlek, ne ijedj meg, ne szaladj el felnyíló érzéseid, igényeid elől. Egyszerűen éld át azokat. 
Engedd meg magadnak a szabadon érzés szabadságát! 

Tudd, hogy ítéleteidet önmagad hozod hitrendszereid által. Ahogy a kódok nyílnak fel Benned a hitrendszereid más megvilágításba kerülnek, így van lehetőséged e tisztánlátás segítségével átértékelni mindazt, ami már többé nem szolgál.

Merd meglátni vágyaidat, hiszen az nem egy szörnyű dolog, hanem a bensődből fakadó szent üzenet. 
Mindnyájatoknak fontos megtanulnotok, valódi önmagatokhoz kapcsolódnotok. Ahhoz, hogy teljességében sikerüljön elfogadnotok részeiteket, kibékíteni egymással Őket és békében, harmóniában tudjatok létezni önmagatokon belül. Fontos megtanulnotok, értékeiteket értékén értékelni, megbecsülni. legalább úgy, mint ahogy másokat megbecsültök. Önmagatok elfogadása, értékelése kulcsfontosságú az utatokon való továbbhaladás szempontjából. tegyétek hát meg önmagatokért! 
Egyesítsétek részeiteket, melyek erre készen állnak! Békítsétek ki a Bennetek élő férfit és a bennetek élő nőt! Azután emeljétek mindezt nagybetűre, és engedjétek meg, hogy a sok életeken át tapasztalt férfi Férfivá váljon a sok életeken át tapasztalt nő Nővé váljon Bennetek. És amikor ez megtörténik, mindezek csúcsa, amikor egyesülnek Bennetek e csodás Ikerlángok és azzá válsz, aki Te valójában Vagy.

Ezen a napon ezekben a folyamatokban vagyunk hivatottak Nektek segíteni.

Szeretettel ölel Kryon és Földanya

Helyszín: 
Veszprém, Damjanich János u. 1/D 3/12.

Időpont: 
2013.06.21. 18.00

Szeretettel és áldással:  Gyöngyös


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése