2016. augusztus 5., péntek


***

Arkangyali tisztító meditáció és Földanya közvetítés a 8:8 energiájában.
2016.08.08. Hétfőn 18.00 órakor. Helyszín: Kecskemét Fáklya utca 8. 1. emelet 2.

Kedves Barátok, Ismerősök, és Akikhez eljut ez az Írás!
Szeretettel invitállak Benneteket arkangyali tisztító meditációra és Földanya közvetítésre 2016.08.08-án. Ahol az Arkangyalok erejével, segítségével megtisztulunk energetikailag test lélek és szellem szinten. Majd amikor az Egység és a harmónia helyreáll bennünk mindhárom szinten, befogadóvá válunk Földanya üzenetére és a Vele való mélyebb kapcsolódásra, elkezdjük a közvetítést, melyben szintén nem csupán információk hangzanak el, hanem, lelki blokkoldások történnek, melyek a Vele való kapcsolódást akadályozhatták Benned eddig, azután pedig finom energetikai hangolások, melyekre készen álltok, és szerződéseitek szerint most jött el az idő az aktiválásukra.

A programra szükséges a bejelentkezés, hogy értesíteni tudjunk, bármi változik, és további információk: 06-70-621-2100.

Szeretettel és áldással: Gyöngyös

A programra kapott Földanya üzenetét itt olvashatjátok:

Drága Gyermekek, Földanya most szólok hozzátok!

Oly régóta várom, hogy szívetek visszahozzon titeket hozzám, oly régóta szeretném, ha minél többetek tudna újabb és újabb módokon csatlakozni, kapcsolódni hozzám!

Ezen a napon általában a bőség megteremtését szoktátok ünnepelni, aktiválni, mintáitokat tisztítani. Tudnotok kell, ahhoz, hogy teremtéseitek tisztán és jól manifesztálódhassanak, fontos kialakítanotok a Földdel való kapcsolatotokat olyan tisztára amennyire csak képesek vagytok rá, hiszen itt élsz te a Földön.
Tudom, sokatok hazavágyik, a csillaghonba, vagy ahonnan jött, de miért jöttetek akkor a Földre? Elgondolkodtatok ezen már?
Ha itt vagytok, van valami célotok netán?
Vállaltatok esetleg feladatokat, ami a Ti fejlődéseteket szolgálja?
De mondhatod, de Földanya én nem tudok róla!
Mi az én vállalt feladatom? Keresem már régóta, de nem találom…
Biztos vagy benne drága Gyermek?
Nem lehet hogy már most is végzed ezt a feladatot? Lehet e hogy azért jutott el ez az üzenet Hozzád, mert most van itt az ideje egy magasabb lépcsőfokra lépni, mert most állsz készen?
Ha úgy érzed, igaz miről beszélek, akkor kérlek, ne bántsd magad többé, mert valóban most van itt az ideje többet megtudj.

Első lépés, hogy teremtéseitek stabilak legyenek: a Földdel való kapcsolat elmélyítése.
Hiszen felfelé gyönyörűen gyakoroltok nyújtózkodtok, de ahhoz hogy a manifesztáció gyorsabban pontosabban jelenjen meg fontos, hogy az Égi és a Földi energiák ki tudjanak bennetek egyenlítődni. Fontos hogy tudd ide a Földi dolgokra is hozni a fókuszod és az Égi energiákat becsatornázni a saját életedbe, a saját teremtéseidbe, így eredményesebb leszel, sokkal eredményesebb.
Hálóim egyre tisztulnak, egyre emelkednek és ezekbe a tiszta hálókba való bekapcsolódásotok áldásos, mert még jobban tudunk együtt teremteni egy új világot, ha úgy tetszik új Földet.

Ez egy folyamat, idő kell neki, légy türelmes!
Légy türelmes magaddal, légy türelmes a teremtéseiddel és a környezeteddel, amennyire csak képes vagy rá. Ez a te érdeked, mert ha a türelem erényét még jobban kifejleszted magadban annál nagyobb rálátásod lesz az Egészre és az Egészben arra a részre mely Téged érint.
Bíztatlak hát Benneteket drága Gyermekek, tegyetek magatokért, ezeken a módokon is, mert a Földön lennetek nagy-nagy áldás, Nektek is és a Földnek is.
Tudtátok ezt?
Ilyet gondolni sem mertél, igaz?
Tudom jól ki vagy!
Ismerlek már régóta, ismerem a történetedet, a mostani feladataidat, a Tiédet is és Mindannyiótokét, emlékeztek?
Együtt terveztünk, és nyitott szívvel a legnagyobb szeretetben beszéltük meg mikor lesz az emlékeztető üzenet Számotokra, amikor új módokon új teremtési folyamataitokat megindítjátok, hát itt a pillanat!
Emlékezzetek, emlékezzetek, emlékezzetek…!

Szeretettel ölel: Földanya

***



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése