2016. április 5., kedd


***
Arkangyali meditáció 2016.04.06. Szerda
18.00-tól -kb 20.00-ig.

Kedves Barátaim, Ismerőseim, és Akikhez eljut ez a meghívás!
Szeretettel hívlak Benneteket a szerdai meditációra Uriel Arkangyallal.
Urielt pszichológus angyalnak is szokták hívni, ki segít helyreállítani a Lélek Fényét, így a meditáció alatt lelki blokkoldások, gyógyulásai lelki sebeitek gyógyulásai várhatók, aszerint, amit megengedsz magadnak.

Erre a napra küldött üzenetét itt olvashatjátok:
***
Üdvözletem Uriel Arkangyal vagyok!

A Fényt jövök erősíteni Bennetek, melyet hagytok időnként halványulni. Szeretném elmondani nektek, hogy belső templomotok olyan, mint az otthonotok, időről időre tisztítása szükséges. A lelketekkel ugyanúgy fontos foglalkoznotok, mint a fizikai mivoltotokkal, és a szellemetekkel. A Lélekkel nagyon fontos, hogy többet foglalkozzatok, mert a Ti világotokban a neveltetésből, rendszerekből fakadóan ebből hiány van. Ezt szeretném, ha kiegyenlítenétek, mert Lelketek rendben tartása éppoly fontos, ha nem fontosabb a mostani időkben. Szeretnélek megkérni Benneteket fordítsatok több időt magatokra és bensőtökre, benső érzéseitekre, mert nem véletlenül küld jelzéseket a Lelketek. Tudnotok kell az Ég figyel benneteket és segítő kezeit nyújtja felétek, amit fontos lenne, hogy észre is vegyetek. A választás mindig a tiétek. Mi itt vagyunk, kik a Fény képviseletében Titeket vagyunk hivatottak segíteni, az már Rajtatok múlik, elfogadjátok e segítő kezeinket.
A Lelketekkel szeretnék foglalkozni ezen a napon, ami nyomja, amivel könnyítenél magadon, csak még nem találtad meg a módját.

A Fény áldásával: Uriel Arkangyal
***

Meditáció időpontja: 2016.04.06-án. 18.00-tól- kb 20.00-ig
Helyszín: Kecskemét, Fáklya utca 8. 1. emelet 2. (2-es kapucsengő)
Bejelentkezés szükséges: 06-70-621-2100

Várunk szeretettel.
Áldással: Gyöngyös
***

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése