2012. március 19., hétfő


Kedves barátaim, Ismerőseim és Mindenki aki ezt az írást olvassa!

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket olvasható programot, menynek címe: 
2012.03.20.
Atlantiszi ciklus zárás
Az Atlantiszban kötött szent szerződés teljesítése

Ebben segít: Kryon, Teremtő, Thoth, Nefertity, Echnaton, Tuthankhaton, Gaia
Szabó Pálma, Alone médiumi közvetítési által

Budapesti és Veszprémi helyszíneken


Szeretettel:  Gyöngyös


Bemásolom Alone levelét:





Sziasztok!

Thoth is és én is elmondhatatlanul fontosnak érezzük 2012.03.20.-án kedden az atlantiszi ciklus zárást, ezért úgy döntöttem, hogy a budapesti programon személyesen is részt veszek, van valami, amit szeretnék átadni a résztvevőknek. Érzem, hogy mit de nem tudom leírni, mert szavakkal nem kifejezhető. : )
Természetesen ez a program nem minden emberhez szól, azok akik ebben érintve vannak fogják érezni egész lényükben a hívást.
Annak érdekében, hogy mindenki el tudjon jönni, aki szívéből érzi a hívást, felajánlom azt a lehetőséget, hogy akinek pillanatnyilag nem áll rendelkezésére anyagi fedezet a részvételhez, azok később is kifizethetik a jegyet, illetve amennyiben valakinek nagyon szűkösek az anyagi feltételei, részt vehet a programon ingyen is.(Regisztrációkor, jelezzétek Csabinak, ha igénybe szeretnétek venni valamelyik opciót.)

Továbbá arra kérnélek benneteket, hogy küldjétek tovább ezt a levelet, amennyiben úgy érzitek van olyan ismerősötök, aki érintve van ebben a témában azért, hogy el tudjon jutni az érintettekhez ez az információ.


Mélységes szeretettel: Alone



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése